Mærker

Intet mærke

Leverandører

Ingen leverandører

Reference: ST305

ST 305 Uni Fashion t-shirts

(0)

Dejligt blød og behagelig Uni Fashion Unisex økologiske T-shirts i mange forskellige farver.  T- shirts bunden og ærmerne er lagt op med tre tråds flatlock der giver flot dekorativ detalje til oplægningen.

Alle bedst sælgende
  • Banner

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

WORK-AID
WORK-AID

WORK-AID

Samarbejdes projekt med DANLYX for indsamling og genanvendelse af gammelt arbejdstøj.

Brugt arbejdstøj  er en ressource.

Danmark er et af de lande i den vestlige verden med det højeste forbrug af arbejdstøj pr. indbygger. Vi er således en stor forbruger af verdens ressourcer og vi udøver dermed en væsentlig belastning af vores fælles Co2 regnskab, samtidig med at vi påvirker miljøet i forkert retning.

WORK-AID®

Gennem WORK-AID® forsøger vi at slutte cirklen for det arbejdstøj vi sælger og give vores bidrag til at reducere det tekstilaffald der lander på forbrændingen. Vi indsamler jeres gamle arbejdstøj hvorefter vi, gennem et formaliseret samarbejde med aktører på tværs af affaldshåndtering, genanvendelse og genbrug, sørger for at bringer tekstilerne tilbage i kredsløbet.

Vores samarbejdspartner NewRetex modtager, sorterer og processerer kasserede tekstiler med henblik på at genanvende disse som nye tekstilfibre, der kan anvendes i tekstilindustrien.

Derudover vil der være salg af tekstiler sorteret i kvaliteter og farver, et marked, som er voksende i EU landende, samt hos mindre aktører i Danmark.

Vores WORK-AID® koncept er særligt velegnet til virksomheder med fokus på deres miljømæssige fodaftryk eller deres CO2 -regnskab.
Vi giver pege tilbage til dit gammelt arbejdstøj og sikkerhedssko til at købe nyt hos os.
Bemærk at arbejdstøj og sikkerhedssko skal være rent og tørt.
Du er meget velkommen til os:
Mitarbejdstøj.dk (Showroom)
Herningsholm Erhvervsskole, Bygning 2
Tingvej 45, 7400 Herning
Aktive filtre

WORK-AID

(0)

Kom med dit gammelt arbejdstøj og sko  i vores Showroom og deltag i et genanvendelsesprojekt. Få Cash Back til at købe nyt arbejdstøj og sikkerhedssko hos os når du aflevere dit brugt og slidt tøj og sko. Gammelt arbejdstøj blev genanvendt  til nye tekstilfibres. Mitarbejdstøj.dk(Showroom) Herningsholm Erhvervsskole. Bygning 2 Tingsvej 45, 7400 Herning.

Pris 0,00 kr.
Mere
På lager

Følg os på Facebook